lauantai 19. toukokuuta 2012

Sweet dreams are like nightmares. When you wake up, you become back to hell.

Heyy everybody, 


Kiitos niille jotka jätti kommentteja viime postaukseen, oli tosi kiva lukea niitä vaikkei niitä tullukkaan paljon.


Mulla on ollut aika kiireistä koulun, kokeiden ja mun lääkärin välillä. Mun jalka on vieläkin helvetin kipee mut ei voi mitään. Ensi viikolla alkaa kaikki isot kokeet jotka sit päättää, että pääseekö seuraavalle luokalle vai ei. Mulla on ollut vaikka mitä ongelmia viime aikoina ja elämä tuntuu menevän taas alamäkeä...
Nyt on pitkä viikonloppu onneksi mutta aika ei silti riitä mihinkään. Ensi viikonloppu on kans pitkä ja me ehkä mennään Suomeen. Se olis tosi kiva, mä tarviin jotain piristystä mun elämään :) 


Nää kuvat on jotain kaksi tai kolme viikkoa vanhoja ja toi punahousuinen on Daria. 


Tällä hetkellä mua ärsyttää jotkut ihmiset niin paljon että tekisi  mieli kuristaa ne. However, mä lopetan tähän ja yritän keksiä jotain fiksumpaa asiaa ensi kerralle.


MARIA

3 kommenttia:

 1. ihanat noi ilmapallot :) onko muutes toi otsikkokuva tarkotuksella noin iso? ;o mulla se näkyy ainakin valtavan kokosena ;o Ainii ja miksei voi kommentoida anonyymisti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei se tarkoituksella oo mut mä en saa sitä pienemmäks :(
   ja joo tää on muutenki vähän keskeneräinen, mun pitäis muokkaa tätä kokonaan :) mut kiva ku muistutit !

   Poista
 2. tosi mukavaa että postailet(te) taas!:)mietit jossain aikaisemmassa postauksessa että mikä olis kiinnostavaa luettavaa ja musta just kaikki ihan arkipäivänenki löpinä jostain tyyliin kävelin sinne join kahvin tulin kotiin koneelle päläpälä jne.: D ja ois myös kiva jos ehtisitte tehä jonku vaikka 10 faktaa tai tärkeetä/erikoista juttuu ittestäni. Toivottavasti jalka paranis pian!!:)

  VastaaPoista