keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Back from Asterdam

Hello,


Eilen illalla, me tultiin junalla takaisin Amsterdamista kotiin. Me oltiin siellä 4 päivää ja oli kyllä tosi kiva viikonloppu. Amsterdam on itsestään tosi nice kaupunki, coffee shoppeja, pyöriä, kahviloita, homoja... :) Siellä on jotenkin niin rentoa, melkein mikään ei ole kiellettyä, ei ole mitään komplekseja... Se on sellainen Pohjois- ja Etelä-maiden sekoitus. Ja koska mä oon kiinnittynyt molempiin todella paljon, mä pidin tosi paljon Amsterdamista. Kannattaa siis oikeesti käydä siellä jos ette ole vielä käyny !
Tässä vähän kuvia teille ja mä meen tekee läksyjä ja lukee kokeisiin.
Ja kysykää ihmeessä jos teillä on kysyttävää, sillä mulla on sellainen tunne ettei kukaan lue tätä :) Ja en hirveesti tiedä mikä teitä kiinnoistaisi, mistä mun pitäisi kirjoittaa...


Jos ketään kiinnostaa seuraa mua instagramissa: mariamrtn
Tai twitterissä: mrtnmaria

MARIA

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia, olis joskus kiva päästä käymään amsterdamissa!:-)

  VastaaPoista
 2. Luen mä tätä !! : ) tottakai kiinnostaa kaikki mitä tänne vaan ilmestyy. Kaikkein siisteintä on vaan nähdä millasta elämä siellä oikeasti on :) paljon kuvia ja tarinoita mitä tapahtuu ja millasta elämä on :)

  VastaaPoista
 3. todellakin luen tätä! Yks parhaimpia blogeja, mitä tällä hetkellä seuraan! jatkakaa samaan malliin ^^

  ja noi kuvat on aina yhtä ihania! Amsterdamissa olis kyllä kiva joskus päästä käymään, vaikuttaa ihan kivalta mestalta :--D

  VastaaPoista
 4. tää on oikesti mun lemppariblogi ja tunnut tosi mukavalta ihmiseltä :) kirjota vaa nii paljo kaikkee ku vaa tulee, ja vaikka mitä turhaaki ! oot tosi nätti ja älä ollenkaa lopeta tätä :)

  btw, tietäisitkö jotai ranskalaisii blogeja, joita kirjottelee just 15-18 vuotiaat tytöt ? ois kiva lukea, kun ite luen ranskaa ni se vois auttaa siinä opiskelussakin. :) merci !

  VastaaPoista