tiistai 17. huhtikuuta 2012

New blog

Hei kaikki !
Jotkut saattaa tuntea minut, mut uskon että suurin osa ei tunne. Mä siis olen "jatkamassa" mun kaksois-siskon Darian ja mun entistä blogia joka nyt vähän jäi. Mulla ei vaan ollut aikaa kirjoittaa sinne mitään kun mun elämässä on tapahtunut paljon käänteitä ja paljon muita asioita. Nyt sitä vanhaa blogia lukiessa, mä huomasin miten pieniä me oltiin ja miten turha se blogi ehkä oli. Joten mulle tuli sellainen olo että se olisi turhaa jatkaa sitä siitä mihin se jäi. 
Mä kumminkin innostuin bloggaamisesta taas, mutta nyt ihan eri syystä. Mä nimittäin haluaisin pitää tätä mun "päiväkirjana". Sen takia tämä uusi blogi siis. 
En usko että tuun postaa hirveen usein koska mulla ei ole kovinkaan paljon aikaa mutta yritän aina välillä käydä täällä. 
Kuten huomaatte, mulla on kipsi jalassa. Mun nilkan nivelsiteet meni poikki viikko sitten. Joten mulla on nyt paljon aikaa, nyt kun joudun olee kotona kaiket päivät. Kaiken lisäksi, täällä Pariisissa on nyt kahden ja puolen viikon loma. Vika loma ennen kesälomaa joka alkaa heinäkuun alussa. 


Nyt voisin kertoa vähän itsestäni jos täällä on joku, joka ei vielä tunne mua. Mä oon siis nyt 16, mutta täytän 19.huhtikuuta eli ylihuomenna 17. 
Tulin ajatelleeksi et 17 on aika paljon. Mutta ei hirveen moni ole varmasti kokenut yhtä paljon mutta samalla yhtä vähän kuin minä. No se suurin kokemus on varmaan että olen ehtinyt asua kolmessa maassa: Venäjällä, missä me ollaan synnytty; Suomessa, missä ollaan asuttu 6-vuotiaasta asti ja Ranskassa, missä asun siis nyt jo 4 vuotta. Sitten kans, mä oon käynyt yli 30ssä maassa. Se on aika iso määrä jos ajattelee että perjaattees, mun olis pitänyt käydä noin kahessa maassa jokaisen mun elinvuoden aikana. 
Mä en kans käy ihan tavallisessa koulussa, vaan oon Pariisin Oopperan balettikoulussa ja ehkä just sen takia me tänne muutettiin. Mä en hirveesti haluaisi puhua mun koulusta täällä monesta syystä johtuen, mutta jos jotakuta kiinnostaa, voin joskus tehdä postauksen.
Mulla on vielä kaksois-sisko. Sekään ei ole missään tavallisessa koulussa, vaa sisäoppilaitoksessa Pariisin ulkopuolella. Se on siis kotona aina vaa viikonloppuisin ja lomilla. Vaikka me ollaan identtisiä kaksosia, me ei olla oltu samassa koulussa jo moneen moneen vuoteen ja meillä on ihan eri ajatukset ja muutenkin me ollaan ihan erilaisia. 
Se ehkä tekee meistä välille sen etäisyyden. Noei ollaan me läheisiä, muttei niin läheisiä kun mitä voisi ajatella kaksosista.


Tämä mun kipsijalka laittoi mut miettimään tulevaisuudesta ja muutenkin elämästä. Mulla on nyt edessä 3 kuukautta, joiden aikana en oikeastaan saisi kävellä. Se on hirmu pitkä aika. Mun kesälomasuunnitelmatkin meni ihan pieleen sen takia. Tuntuu kauheelta ajatella, ettei voi palata ajassa taaksepäin, siihen kohtaan kun mun jalka oli vielä kunnossa. Noo, ei sille enää nyt mitään voi tehdä. 


Ilmoitan vielä teille, että Daria haluaisi osallistua tähän blogiin kans. Joten tämäkin on meidän yhteinen, mutta Darialta tulee postauksia vaa viikonloppuisin kuten saatoitte arvailla. 


Tässä vielä pari kuvaa meidän elämästä ja anteeksi tästä pitkästä tekstistä. Tulevaisuudessa ne on varmaankin lyhyempii :)


Nämä kuvat on tämän vuoden helmikuulta, Brasiliasta. En jaksa lisää muita nyt mutta saatte vielä nähdä ne.


MARIA

5 kommenttia:

 1. ihania kuvia !:) oonki ootellut teiltä postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kiva ku oot jaksanu odottaa :)

   Poista
 2. tosi kiva kun alatte taas postailla, olikin ikävä teiän postauksii :)ja ihanii kuvii btw =)

  VastaaPoista
 3. Voi, olisin kiinnostunut kuulemaan sun koulusta mielelläni!:--) Jotain balettikuviakin olis kiva nähä! Tykkään blogista, seurasin teidän entistä jo pidemmän aikaa:)

  VastaaPoista